Ponudba

 • 2-4 apartma Zlata

  2-4 apartma Zlata

  + več info
  Cena za nočitev:
  40,00

  Obvezno doplačilo:
  – Turistična taksa: 1,01 EUR

  Posebne cenovne ugodnosti za obiskovalce dolenjske-toplice.info:
  – 20% popust na cene vstopnic v bazenih Term Dolenjske Toplice
  – 10%popust na cene vstopnic v savnah Term Dolenjske Toplice
  – 10% popust na določene zdravstvene storitve

 • 4-6 apartma Zlata

  4-6 apartma Zlata

  + več info
  Cena za nočitev:
  55,00

  Obvezno doplačilo:
  – Turistična taksa: 1,01 EUR

  Posebne cenovne ugodnosti za obiskovalce dolenjske-toplice.info:
  – 20% popust na cene vstopnic v bazenih Term Dolenjske Toplice
  – 10%popust na cene vstopnic v savnah Term Dolenjske Toplice
  – 10% popust na določene zdravstvene storitve

Splošno

Apartmaji Zlata se nahajajo v Dolenjskih Toplicah, 100 m od termalnega zdravilišča Dolenjske Toplice. Ponuja brezplačen brezžični internet in brezplačno zasebno parkirišče.

Apartmaji vključujejo TV, kuhinjo s hladilnikom in lastno kopalnico s copati ter z brezplačnim toaletnim priborom, nekatere enote pa nudijo še teraso in/ali balkon s pogledom na reko ali vrt. Poskrbljeno je tudi za brisače in posteljnino.

Cenik

DOLŽINA BIVANJA: 2 IN VEČ NOČITEV:
55€/noč v 1/4 APP

Doplačilo 20% za bivanje krajše od 2 dni.

Doplačilo:
- turistična taksa 1,27 EUR na nočitev na odraslo osebo
- otroci 7. do 18. leta plačilo polovične takse

Posebne cenovne ugodnosti za obiskovalce dolenjske-toplice.info:
- stalni 5% popust pri ponovnih rezervacijah preko portala dolenjske-toplice.info
- 20% popust na cene vstopnic za kopanje v Laguni
- 10% popust na cene vstopnic za Oazo (savne)
- 20% popust pri najemu koles v športnem centru K2M
- 10% popust za nakup zeliščnih izdelkov Kmetije Plavica
- brezplačen obisk parka zdravilnih rastlin Kmetije Plavica

Wellness center Balnea

Wellness center Balnea leži sredi čudovitega zdraviliškega parka. Gostom nudi celoviti wellness in raznovrstne storitve za nego obraza in telesa. Na 9200 kvadratnih metrih površine Balnea ponuja bazene, savne, kopeli, masaže, razvajanje in negovanje telesa ter ohranjanje zdravja.

Balneo sestavljajo trije ločeni vsebinski sklopi Aura, Laguna in Oaza.

Za vse, ki ne marajo oblačil v svetu sprostitve, je na voljo tudi nudistična terasa za sončenje.

Aura

V Auri spretne roke mojstrov masaž vabijo k najrazličnejšim vrstam sprostitve. Izbirate lahko med različnimi vrstami masaž in kopelmi za pare. Ponudbo pa Aura nadgrajuje z novim Beauty centrom, kjer izvajamo programe nege obraza in telesa, manikuro, pedikuro, lifting telesa, programe hujšanja in oblikovanja telesa.

Laguna

V Laguni najdete notranje in zunanje bazene z vodnimi in zračnimi masažami, vodnimi slapovi, vodnimi zavesami, gejzirji ter sedišči in ležišči. Otroci pa se lahko zabavajo v zunanjem gusarskem bazenu in notranjem čofotalniku.

Oaza

Oaza je namenjena umirjanju in sprostitvi. Tu najdete klasično finsko savno, sanarium (biosavna), turško parno kopel, aroma savno (zeliščna kopel), japonsko potilno kopel, savno na nudistični terasi (Koča) in whirlpool za pet oseb. Oazo savn smo še dodatno obogatili z Zen sobo, ki je namenjena počitku po japonski kopeli in savnanju. Na voljo je tudi solarij, ki ga priporočamo v kombinaciji s pomlajevalno kopeljo Vitasalin.

Zanimivosti

Destinacije test

Šport

Šport test

Dolenjske Toplice

Dolenjske Toplice

 

Dolenjske Toplice ležijo na zahodnem obrobju Novomeške kotline ob potoku Sušica in križišču lokalnih cest iz Novega mesta, Soteske in Podturna. V zgodovini je bila prva pisna omemba kraja leta 1228. Ponujajo vam ogromno možnosti za zapolnitev prostega časa.

 

Če imate radi športne aktivnosti, lahko bivanje v Dolenjskih Toplicah izkoristite za tek ali sprehode po organiziranih  poteh, na bližnjih igriščih lahko igrate tenis, košarko, odbojko, nogomet ali pa se preizkusite v vodnih športih na reki Krki in Kolpi (rafting, kajak, čolnarjenje). V Dolenjskih Toplicah z okolico, najdete tudi kar nekaj znamenitosti. Obisk Baze 20, Gradu Soteska ali Kočevski rog so le nekatere od teh. Ogledate si lahko tudi zeliščni park na Kmetiji Plavica, za sproščanje pa obiščete Wellness center Balnea. V bližnjih restavracijah in gostilnah si lahko potešite lakoto in žejo s pristno kulinariko. V Športnem centru K2M ponujajo tudi možnosti izposoje kolesa za hitrejše premagovanje razdalj ali aktivno kolesarjenje. V kolikor pa vas zanima ribarjenje, pa se vam ponuja odlično izhodišče tudi za to. V zimskem času se odpira še dodatna možnost kot razne aktivnosti na bližnjem Smučišču Bela.

Športne aktivnosti

Baza 20

Kolesarjenje

Grad Soteska

Kočevski Rog

Kmetija Plavica

Kulinarika