Ponudba

Vse spodaj navedene cene (Paketni aranžmaji – Posebne ponudbe - Promocije) so na osebo na noč v dvoposteljni sobi.
 • Paket za seniorje v hotelu Vital

  Paket za seniorje v hotelu Vital

  min 3 dni, polpenzion, velja do 30.12.2016

  + več info
  Cena za nočitev:
  48,12

  Paket za seniorje:
  – neomejeno kopanje v termalnih bazenih,
  – 1 x brezplačni vstop v svet savn,
  – brezplačna uporabo kopalnega plašča,
  – vodena jutranja hidrogimnastika,

  Doplačila:
  – turistična taksa 1,27 € na osebo na noč
  – 10€ polni penzion.

  Popusti:
  – za otroke (če bivajo v sobi z dvema odraslima) do 6 let – bivaje brezplačno
  – otroci od 6 – 14 let, se prizna 50% popusta

Splošno

Če si želite ravnovesje med harmonijo narave in pestro ponudbo dejavnosti za fizično zdravje, vas vabimo v hotel Vital, ki se ponaša s tradicijo odličnosti že od leta 1776. Tu so vam na voljo trije notranji bazeni s termalno vodo, center za medicinsko rehabilitacijo in telovadnica.

Cenik

Paketni aranžmaji – Posebne ponudbe - Promocije, glejte pod zavihek Namestitev

Redni cenik za namestitev Hotel Vital ****:
- dvoposteljna soba, nočitev z zajtrkom 62,00 € na osebo na dan
- dvoposteljna soba, polpenzion 66,00 € na osebo na dan

Min bivanje je 1 dan.

Pousti in ugodnosti na dolžino bivanja:
- min 3 dni, 5% popusta, 1x obisk savne
- min 5 dni, 10% popusta, 2x obisk savne
- min 10 dni, 12% popusta, obisk savne neomejeno

Popusti:
- za otroka do 6. leta je 100%
- od 6. do 14. leta z 2 odraslima osebama je 50%
- upokojenci 10% popusta

Zemljevid

Wellness center Balnea

Wellness center Balnea leži sredi čudovitega zdraviliškega parka. Gostom nudi celoviti wellness in raznovrstne storitve za nego obraza in telesa. Na 9200 kvadratnih metrih površine Balnea ponuja bazene, savne, kopeli, masaže, razvajanje in negovanje telesa ter ohranjanje zdravja.

Balneo sestavljajo trije ločeni vsebinski sklopi Aura, Laguna in Oaza.

Za vse, ki ne marajo oblačil v svetu sprostitve, je na voljo tudi nudistična terasa za sončenje.

Aura

V Auri spretne roke mojstrov masaž vabijo k najrazličnejšim vrstam sprostitve. Izbirate lahko med različnimi vrstami masaž in kopelmi za pare. Ponudbo pa Aura nadgrajuje z novim Beauty centrom, kjer izvajamo programe nege obraza in telesa, manikuro, pedikuro, lifting telesa, programe hujšanja in oblikovanja telesa.

Laguna

V Laguni najdete notranje in zunanje bazene z vodnimi in zračnimi masažami, vodnimi slapovi, vodnimi zavesami, gejzirji ter sedišči in ležišči. Otroci pa se lahko zabavajo v zunanjem gusarskem bazenu in notranjem čofotalniku.

Oaza

Oaza je namenjena umirjanju in sprostitvi. Tu najdete klasično finsko savno, sanarium (biosavna), turško parno kopel, aroma savno (zeliščna kopel), japonsko potilno kopel, savno na nudistični terasi (Koča) in whirlpool za pet oseb. Oazo savn smo še dodatno obogatili z Zen sobo, ki je namenjena počitku po japonski kopeli in savnanju. Na voljo je tudi solarij, ki ga priporočamo v kombinaciji s pomlajevalno kopeljo Vitasalin.

Zanimivosti

Destinacije test

Šport

Šport test

Dolenjske Toplice

Dolenjske Toplice

 

Dolenjske Toplice ležijo na zahodnem obrobju Novomeške kotline ob potoku Sušica in križišču lokalnih cest iz Novega mesta, Soteske in Podturna. V zgodovini je bila prva pisna omemba kraja leta 1228. Ponujajo vam ogromno možnosti za zapolnitev prostega časa.

 

Če imate radi športne aktivnosti, lahko bivanje v Dolenjskih Toplicah izkoristite za tek ali sprehode po organiziranih  poteh, na bližnjih igriščih lahko igrate tenis, košarko, odbojko, nogomet ali pa se preizkusite v vodnih športih na reki Krki in Kolpi (rafting, kajak, čolnarjenje). V Dolenjskih Toplicah z okolico, najdete tudi kar nekaj znamenitosti. Obisk Baze 20, Gradu Soteska ali Kočevski rog so le nekatere od teh. Ogledate si lahko tudi zeliščni park na Kmetiji Plavica, za sproščanje pa obiščete Wellness center Balnea. V bližnjih restavracijah in gostilnah si lahko potešite lakoto in žejo s pristno kulinariko. V Športnem centru K2M ponujajo tudi možnosti izposoje kolesa za hitrejše premagovanje razdalj ali aktivno kolesarjenje. V kolikor pa vas zanima ribarjenje, pa se vam ponuja odlično izhodišče tudi za to. V zimskem času se odpira še dodatna možnost kot razne aktivnosti na bližnjem Smučišču Bela.

Športne aktivnosti

Baza 20

Kolesarjenje

Grad Soteska

Kočevski Rog

Kmetija Plavica

Kulinarika