Splošno

Zaradi neokrnjene narave in številnih jezov so spusti z raftom po prelepi skrivnostni reki Kolpi, v družbi prijaznega vodnika, nepozabna doživetja. Primerno predvsem ob vodostaju Kolpe nad 90 cm.

Vsako leto se za rafting izlet z nami odloči ogromno gostov iz Slovenije in tujine. Dejavnost opravljamo visoko usposobljeni in dobro opremljeni. Aktivno sledimo novostim in upoštevamo nove trende iz vidika varnosti in kvalitete plovbe. Izbrana oprema zagotavlja popoln užitek in varnost. Izlet spada med manj zahtevne, zato se ga lahko udeležijo vsi, ki so zdravi in znajo plavati.

Vožnja s kanujem po reki Kolpi je posebno doživetje. Med vožnjo si lahko privoščite kopanje, ogled naravnih znamenitosti, vidite pa lahko tudi kar nekaj vodnih živali in ptic. Predvsem neokrnjena narava in mir pa je tisto, kar je najbolj navdušujoče. Vožnja s kanujem je primerna za vsakogar, ki obvlada vsaj osnovne tehnike veslanja in je tudi najbolj razširjena oblika čolnarjenja po naši najjužnejši reki.

Namesto kanuja pa se lahko peljete tudi z mini raftom. Mini raft je izpeljanka iz rafta in kanuja in je zelo stabilen čoln, posebej primeren za družine in tiste, ki niso povsem prepričani v svoje veslaško znanje. V zadnjih letih je mini raft vedno bolj priljubljena oblika čolnarjenja.

Za vožnjo s kanujem ali čolnom po reki Krki pa nas obiščite v našem Športnem Centru K2M v Dolenjskih Toplicah, kjer boste lahko najeli čolne za 1, 2 ali 3-urno vožnjo po zelo ugodnih cenah.

Kanu cenik

TRASA 1: Family proga (8 km)
Cena: €16 na osebo

TRASA 2: Standard proga (16 km)
Cena: €18 na osebo

TRASA 3: Dolga proga (25 km)
Cena: €20 na osebo

POPUSTI: gratis za otroke do 10 let, 50% za otroke do 16 let (popusti veljajo le v primeru spremstva dveh odraslih oseb)

Cena vključuje prevoz, nezgodno zavarovanje in vso pripadajočo dodatno opremo (neoprenska obleka, neoprenski čevlji, čelada, anorak, rešilni jopič in veslo). Cena ne vključuje občinske takse za uporabo voda.

Najmanjše število za izvedbo izleta je 6 oseb.

Mladoletnim brez spremstva staršev ali skrbnika ne izposojamo čolnov. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Mini raft cenik

NAJEM ZA 1 DAN
Cena: €16 na osebo (sobote in prazniki €20)

NAJEM ZA 2 DNI
Cena: €30 na osebo (sobote in prazniki €35)

Najem za vsak naslednji dan je €10 na osebo.
(sobote in prazniki €12)

POPUSTI:
gratis za otroke do 10 let
(v primeru spremstva dveh odraslih oseb)
Ob najemu 6-9 kanujev vam nudimo 5% popusta, ob najemu 10 ali več kanujev pa 10% popusta.

Cena vključuje prevoz, nezgodno zavarovanje in vso pripadajočo dodatno opremo (rešilni jopič, veslo, vodotesen sod, kanu ali mini raft in čelado). Cena ne vključuje občinske takse za uporabo voda.

Mladoletnim brez spremstva staršev ali skrbnika ne izposojamo čolnov. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Za informacije/rezervacije nam pišite na e-mail ali pokličite na 07/30-66-830 ali 041/887-362.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment